Beloruske gume stižu u Srbiju

Beloruska kompanija Belšina potpisala je na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa kompanijom Terazije Sevojno. Za kupce u Srbiji to znači da će uskoro moći da kupuju ove beloruske gume i u našoj zemlji, a koje su, kažu, jedne od lidera na tržištu pneumatika za motorna vozila i radne mašine. Beloruske gume Belšina u prodaji su u više od 70 najrazvijenih tržišta celog sveta. Beloruska guma rezultat je višedecenijskog naučno-istraživačkog rada beloruskih i sovjetskih inženjera i tehnologa, koji su, ističu u toj kompaniji, imali jedino za cilj da naprave izuzetno izdržljivu gumu za sva vozila i radne mašine, koju karakteriše trajnost.

Beloruske gume stižu u SrbijuBeloruska kompanija Belšina potpisala je na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa kompanijom Terazije Sevojno.

Za kupce u Srbiji to znači da će uskoro moći da kupuju ove beloruske gume i u našoj zemlji, a koje su, kažu, jedne od lidera na tržištu pneumatika za motorna vozila i radne mašine.

Beloruske gume Belšina u prodaji su u više od 70 najrazvijenih tržišta celog sveta. Beloruska guma rezultat je višedecenijskog naučno-istraživačkog rada beloruskih i sovjetskih inženjera i tehnologa, koji su, ističu u toj kompaniji, imali jedino za cilj da naprave izuzetno izdržljivu gumu za sva vozila i radne mašine, koju karakteriše trajnost.

Oficijelni partner beloruskih guma Belšina za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Albaniju je Terazije Sevojno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik