Počelo dijeljenje otkaza u Uljaniku

Bez autora
May 20 2019

Počelo je dijeljenje otkaza u Uljaniku. U Hrvatsku bi pak, kako je najavio ministar gospodarstva Darko Horvat, ponovno trebala doći kineska delegacija - koja će obići Brodarski institut i Treći maj. U Pulu je iz Rijeke - došao stečajni upravitelj Uljanik bodogradilišta Loris Rak - kako bi razgovarao sa 170 radnika koji su najavili - da će zatražiti raskid ugovora o radu. U ponedjeljak u 9 sati počelo je i dijeljenje otkaza, mobilni timovi Zavoda za zapošljavanje upoznavaju radnike s njihovim pravima na burzi rada. Na Zavod za zapošljavanje ukupno će 1100 radnika, koliko ih je ostalo u brodogradilištu.

Počelo dijeljenje otkaza u UljanikuPočelo je dijeljenje otkaza u Uljaniku. U Hrvatsku bi pak, kako je najavio ministar gospodarstva Darko Horvat, ponovno trebala doći kineska delegacija - koja će obići Brodarski institut i Treći maj.

U Pulu je iz Rijeke - došao stečajni upravitelj Uljanik bodogradilišta Loris Rak - kako bi razgovarao sa 170 radnika koji su najavili - da će zatražiti raskid ugovora o radu.

U ponedjeljak u 9 sati počelo je i dijeljenje otkaza, mobilni timovi Zavoda za zapošljavanje upoznavaju radnike s njihovim pravima na burzi rada.

Na Zavod za zapošljavanje ukupno će 1100 radnika, koliko ih je ostalo u brodogradilištu.

A šestorica osumnjičenih u aferi Uljanik danas izlaze iz pritvora. Rješenje o ukidanju istražnog zatvora je u izradi nakon čega će danas biti pušteni iz pritvora.

Državno odvjetništvo obavijestilo je sud da su ispitani svi svjedoci zbog čega prestaje razlog za određeni istražni zatvor zbog utjecaja na svjedoke, potvrđeno je televiziji N1 u Županijskom sudu u Rijeci.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik