Korak bliže izgradnji metroa: Obrazovana radna grupa

Bez autora
May 21 2019

Vlada Srbije obrazovala je radnu grupu za realizaciju projekta "Izgradnja beogradskog metroa". Zadatak ove grupe je da s kineskom kompanijom "Pauer konstrakšen korporejšen ov Čajna" pripremi prihvatljiva tehnička, komercijalna i finansijska rešenja za realizaciju ovog projekta, objavio je Službeni glasnik. Predsednica radne grupe je potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, a zamenici su ministar finansija Siniša Mali i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Radna grupa ima sedam članova, a pored predstavnika ministarstva infrastrukture i gradske uprave Beograda, tu su i predstavnici "Infrastruktura železnice Srbije".

Korak bliže izgradnji metroa: Obrazovana radna grupaVlada Srbije obrazovala je radnu grupu za realizaciju projekta "Izgradnja beogradskog metroa".

Zadatak ove grupe je da s kineskom kompanijom "Pauer konstrakšen korporejšen ov Čajna" (Power Construction Corporation of China) pripremi prihvatljiva tehnička, komercijalna i finansijska rešenja za realizaciju ovog projekta, objavio je Službeni glasnik.

Predsednica radne grupe je potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, a zamenici su ministar finansija Siniša Mali i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Radna grupa ima sedam članova, a pored predstavnika ministarstva infrastrukture i gradske uprave Beograda, tu su i predstavnici "Infrastruktura železnice Srbije".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik