Kreće nova brzobrodska linija koja bi mogla postati turistički hit u Hrvatskoj

Bez autora
May 22 2019

Od 15. lipnja pa do 15. rujna svaki dan prometovat će brzobrodska putnička linija na relaciji Rijeka – Zadar, te će povezivati otoke Krk, Rab i Pag. Ovo je prva brzobrodska linija, ujedno jedina i najbrža, koja na ovakav način povezuje Zadar i Rijeku te otoke. Ova nova linija sigurno će doprinijeti obogaćivanju turističke ponude Dalmacije i Kvarnera, ali i povezivanju otoka, jer otoci Krk, Rab i Pag na ovakav način nikad nisu bili povezani, niti međusobno niti s kopnom. Nositelj ideje i pokretač linije je tvrtka GV Line Iadera iz Zadra sa višegodišnjim iskustvom u plovidbi na državnim linijama. Direktor Dražen Montana je došao na ideju uslijed mnogobrojnih upita kako najbrže doći iz Zadra do Raba ili iz Zadra do Krka.

Kreće nova brzobrodska linija koja bi mogla postati turistički hit u HrvatskojOd 15. lipnja pa do 15. rujna svaki dan prometovat će brzobrodska putnička linija na relaciji Rijeka – Zadar, te će povezivati otoke Krk, Rab i Pag. Ovo je prva brzobrodska linija, ujedno jedina i najbrža, koja na ovakav način povezuje Zadar i Rijeku te otoke, pišu 24 sata.

Ova nova linija sigurno će doprinijeti obogaćivanju turističke ponude Dalmacije i Kvarnera, ali i povezivanju otoka, jer otoci Krk, Rab i Pag na ovakav način nikad nisu bili povezani, niti međusobno niti s kopnom.

Nositelj ideje i pokretač linije je tvrtka GV Line Iadera iz Zadra sa višegodišnjim iskustvom u plovidbi na državnim linijama. Direktor Dražen Montana je došao na ideju uslijed mnogobrojnih upita kako najbrže doći iz Zadra do Raba ili iz Zadra do Krka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik