Dan letovanja 15 evra: Gradonačelnik Sočija nudi posebne uslove za građane Srbije

Bez autora
May 23 2019

Gradonačelnik Sočija Anatolij Pahomov predložio je da se građanima Srbije obezbedi boravak sa punom uslugom u ruskom letovalištu po ceni od 15 evra po danu. Soči je prestonica svih odmarališta Rusije. Naši turoperatori su predložili kolegama u Srbiji organizovanje turističke razmene. Kada se to desi, onda će biti uspostavljena i direktna avionska linija iz Beograda do Sočija. To su svega dva sata leta. Predložili smo veoma povoljne i veoma prihvatljive uslove za građane Srbije - programe lečenja i oporavka od oktobra do maja po ceni od 15 evra po danu, rekao je Pahomov. Kako je dodao, u tu cenu je uključeno sve - boravak u sanatorijumu, pun pasion, banjski tretmani.

Dan letovanja 15 evra: Gradonačelnik Sočija nudi posebne uslove za građane SrbijeGradonačelnik Sočija Anatolij Pahomov predložio je da se građanima Srbije obezbedi boravak sa punom uslugom u ruskom letovalištu po ceni od 15 evra po danu.

"Soči je prestonica svih odmarališta Rusije. Naši turoperatori su predložili kolegama u Srbiji organizovanje turističke razmene. Kada se to desi, onda će biti uspostavljena i direktna avionska linija iz Beograda do Sočija. To su svega dva sata leta. Predložili smo veoma povoljne i veoma prihvatljive uslove za građane Srbije - programe lečenja i oporavka od oktobra do maja po ceni od 15 evra po danu", rekao je Pahomov.

Kako je dodao, u tu cenu je uključeno sve - boravak u sanatorijumu, pun pasion, banjski tretmani, saopštila je BK grup.

"Kao gradonačelnik Sočija mogu da vam garantujem potpunu bezbednost i vrhunski komfor", istakao je Pahomov koji je bio na čelu delegacije Sočija koja je trodnevni boravak u Srbiji završila posetom Valjevu.

Tokom boravka zvanične delegacije olimpijskog grada Sočija vođeni su konstruktivni razgovori s visokim državnim zvaničnicima i predstavnicima lokalne samouprave.

Posebna pažnja posvećena je razvoju odnosa sa opštinama zapadne Srbije, s akcentom na proširenje turistčike saradnje i mogućnost da srpski poljoprivrednici plasiraju svoje proizvode na tržište Sočija, najvećeg banjskog lečiličta i najmodernijeg letovališta u Rusiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik