Epl preuzeo još jednu startap kompaniju

Bez autora
May 27 2019

Kompanija Epl nastavlja sa svojom politikom preuzimanja manjih, usko specijalizovanih firmi. Njihova najnovija akvizicija je startup Tueo Health, koji je izradio aplikaciju kojom roditelji mogu pratiti svoju decu astmatičare dok spavaju.Prve naznake o preuzimanju Tueo Healtha od strane Epla pojavile su se još prošle godine kada su čelnici startupa Bronvin Haris i Anura Patil na LinkedInu naveli upravo tu firmu kao svoje poslodavce. Tueo Health biće još jedan dodatak postojećoj grupi firmi koje je Epl preuzeo a koje se bave uslugama na zdravstvenom tržištu.

Epl preuzeo još jednu startap kompanijuKompanija Epl nastavlja sa svojom politikom preuzimanja manjih, usko specijalizovanih firmi.

Kako prenosi CNBC, njihova najnovija akvizicija je startup Tueo Health, koji je izradio aplikaciju kojom roditelji mogu pratiti svoju decu astmatičare dok spavaju.

Prve naznake o preuzimanju Tueo Healtha od strane Epla pojavile su se još prošle godine kada su čelnici startupa Bronvin Haris i Anura Patil na LinkedInu naveli upravo tu firmu kao svoje poslodavce. Tueo Health biće još jedan dodatak postojećoj grupi firmi koje je Epl preuzeo a koje se bave uslugama na zdravstvenom tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik