Pirotski Tigar u prethodnom stečajnom postupku

Privredni sud u Pirotu pokrenuo je postupak za ispitivanja ispunjenosti uslova za otvaranje stečajnog postupka u AD "Tigar" iz Pirota u skladu sa unapred pripremljenim planom reorganizacije, objavljeno je danas. Ročište za odlučivanje o UPPR-u sud je zakazao za 23. jul, a u roku od 15 dana poverioci kompanije "Tigar" mogu ostvariti uvid u ovaj dokument i dostaviti primedbe kako na plan tako i na visinu potraživanja. Sud je dužniku AD "Tigar" zabranio promenu finansijskog i imovinskog položaja i plaćanja bez prethodne saglasnosti privremenog stečajnog upravnika.

Pirotski Tigar u prethodnom stečajnom postupkuPrivredni sud u Pirotu pokrenuo je postupak za ispitivanja ispunjenosti uslova za otvaranje stečajnog postupka u AD "Tigar" iz Pirota u skladu sa unapred pripremljenim planom reorganizacije (UPPR), objavljeno je danas.

Ročište za odlučivanje o UPPR-u sud je zakazao za 23. jul, a u roku od 15 dana poverioci kompanije "Tigar" mogu ostvariti uvid u ovaj dokument i dostaviti primedbe kako na plan tako i na visinu potraživanja.

Sud je dužniku AD "Tigar" zabranio promenu finansijskog i imovinskog položaja i plaćanja bez prethodne saglasnosti privremenog stečajnog upravnika.

Kompaniji "Tigar" zabranjeno je raspolaganje imovinom i određivanje i sprovođenje izvršenja i pokretanja vansudskog namirenja a Narodnoj banci Srbije zabranjeno je da sprovodi prinudne naplate sa računa ove kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik