Sajam zapošljavanja u Ivanjici

Bez autora
Jun 14 2019

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Čačak - Ispostava Ivanjica organizuje Sajam zapošljavanja u Ivanjici, u petak 14. juna 2019. godine, od 11 do 13 časova, u OŠ „Milinko Kušić“, 13. septembra 54.Učešće je do sada prijavilo 15 poslodavaca sa područja opštine Ivanjica, koji će zaposliti oko 70 lica. Traženi su radnici konfekcijske, mašinske, drvno-prerađivačke struke, a biće ponuđeni i poslovi u oblasti administracije i komercijale. Učešćem na sajmu zapošljavanja poslodavcima se pruža mogućnost da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu radnike.

Sajam zapošljavanja u Ivanjici – 14. junaNacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Čačak - Ispostava Ivanjica organizuje Sajam zapošljavanja u Ivanjici, u petak 14. juna 2019. godine, od 11 do 13 časova, u OŠ „Milinko Kušić“, 13. septembra 54.

Učešće je do sada prijavilo 15 poslodavaca sa područja opštine Ivanjica, koji će zaposliti oko 70 lica. Traženi su radnici konfekcijske, mašinske, drvno-prerađivačke struke, a biće ponuđeni i poslovi u oblasti administracije i komercijale.

Učešćem na sajmu zapošljavanja poslodavcima se pruža mogućnost da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dobijanja finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Zainteresovani poslodavci svoje učešće mogu prijaviti najkasnije do 13. juna 2019. godine, u NSZ - Ipostava Ivanjica, V. Stojanovića 6, u Ivanjici:

Pozivamo nezaposlene sa teritorije opštine Ivanjica da posete ivanjički sajam zapošljavanja, kao i da se prethodno jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija o pripremi za sajam.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik