"Dani maline" 13. i 14. avgusta

Bez autora
Aug 13 2019

Međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma "Dani maline 2019" u Bratuncu će i ove godine, kao i lani, biti održan 13. i 14. avgusta, kada se u ovoj opštini održava tradicionalni vašar za Makivije koji privuče više hiljada posjetilaca, odlučio je Organizacioni odbor.Opština Bratunac, kao organizator, izdvojila je 40.000 KM za organizovanje 13. Sajma, a iz Organizacionog odbora su najavili rekordan broj izlagača. Do održavanja Sajma berba maline će biti završena i na štandovima neće biti izložene svježe maline, iako početak berbe kasni zbog kišnog proljeća.

"Dani maline" 13. i 14. avgustaMeđunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma "Dani maline 2019" u Bratuncu će i ove godine, kao i lani, biti održan 13. i 14. avgusta, kada se u ovoj opštini održava tradicionalni vašar za Makivije koji privuče više hiljada posjetilaca, odlučio je Organizacioni odbor.

Opština Bratunac, kao organizator, izdvojila je 40.000 KM za organizovanje 13. Sajma, a iz Organizacionog odbora su najavili rekordan broj izlagača.

Do održavanja Sajma berba maline će biti završena i na štandovima neće biti izložene svježe maline, iako početak berbe kasni zbog kišnog proljeća.

Sajam je ranije održavan posljednjeg vikenda u junu i u prvim godinama trajao je tri dana, a zbog ranijeg odlaska izlagača posljednjih godina je skraćeno na dva dana.

Posljednjih godina je bilo smanjeno interesovanje i izlagača i posjetilaca za ovu manifestaciju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik