Adria Tehnika će prestati servisirati avione Adria Airwaysa

Bez autora
Jun 23 2019

Adria Tehnika će 31. kolovoza prestati servisirati letove Adria Airwaysa, potvrdili su u upravi te tvrtke. Radi se o linijskom održavanju - onom kojem su za nekoliko dana potrebni avioni, onaj koji sprječava i otkriva bilo kakve pogreške prije nego postanu problem. Adria Airways tajnovito je odgovorila na pitanje tko će im održavati avione u budućnosti: "Poslovna tajna je odgovor na pitanje s kim ćemo raditi u budućnosti." Možda za medije, ali ne i za Agenciju za civilno zrakoplovstvo, koja će morati dobiti vrlo jasan odgovor u tom pogledu, budući da nijedno linijsko održavanje ne može letjeti, još piše. Prema Televiziji Slovenija, avione Adria Airwaysa od rujna će servisirati skandinavski pružatelj tih usluga.

Adria Tehnika će prestati servisirati avione Adria AirwaysaAdria Tehnika će 31. kolovoza prestati servisirati letove Adria Airwaysa, potvrdili su u upravi te tvrtke.

Radi se o linijskom održavanju - onom kojem su za nekoliko dana potrebni avioni, onaj koji sprječava i otkriva bilo kakve pogreške prije nego postanu problem. Adria Airways tajnovito je odgovorila na pitanje tko će im održavati avione u budućnosti:

"Poslovna tajna je odgovor na pitanje s kim ćemo raditi u budućnosti."

Možda za medije, ali ne i za Agenciju za civilno zrakoplovstvo, koja će morati dobiti vrlo jasan odgovor u tom pogledu, budući da nijedno linijsko održavanje ne može letjeti, još piše. Prema Televiziji Slovenija, avione Adria Airwaysa od rujna će servisirati skandinavski pružatelj tih usluga.

Adria Airways, podsjetimo, ima ozbiljne financijske probleme i nezadovoljne putnike, žale se na kašnjenja, otkazivanja i bilance letova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik