Lufthanzin plan za Eurowings: Smanjuju troškove, smanjuju i letove

Bez autora
Jun 25 2019

Nemačka avio-kompanija Lufthanza predstavila je plan reorganizacije poslovanja svog niskotarifnog avio-prevoznika Eurowings.Ta avio-kompanija će se u budućnosti fokusirati na letove kratke dužine i smanjiće troškove za 15 odsto do 2022. godine u nastojanju da se vrati na staze profita, saopšteno je iz Lufthanze. Flota Jurovingsa biće standardizovana i činiće je avioni iz porodice Erbas A320. Druga Lufthanzina podružnica, avio-kompanija Brasels erlajns, čiji će plan reorganizacije poslovanja biti predstavljen u trećem kvartalu, neće biti integrisana u Jurovings.

Lufthanzin plan za Eurowings: Smanjuju troškove, smanjuju i letoveNemačka avio-kompanija Lufthanza predstavila je plan reorganizacije poslovanja svog niskotarifnog avio-prevoznika Eurowings.

Ta avio-kompanija će se u budućnosti fokusirati na letove kratke dužine i smanjiće troškove za 15 odsto do 2022. godine u nastojanju da se vrati na staze profita, saopšteno je iz Lufthanze, a prenosi agencija Rojters.

Flota Jurovingsa biće standardizovana i činiće je avioni iz porodice Erbas A320.

Druga Lufthanzina podružnica, avio-kompanija Brasels erlajns, čiji će plan reorganizacije poslovanja biti predstavljen u trećem kvartalu, neće biti integrisana u Jurovings.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik