"Volmart" investira u Kinu 1,2 milijarde dolara

Bez autora
Jul 02 2019

Kompanija "Volmart" planira da u narednih deset godina u Kinu uloži osam milijardi juana što je 1,2 milijarde dolara, kako bi unapredila logistiku, saopštio je danas taj američki maloprodajni gigant.Kompanija je, takođe, navela da će osnovati ili renovirati više od deset logističkih centara u toj zemlji. Saopštenje je usledilo nakon sastanka američkog predsednika Donalda Trampa i njegovog kineskog kolege Si Đinpinga tokom vikenda u Osaki, koji je oživeo nadu u postizanje trgovinskog sporazuma između SAD i Kine.

"Volmart" investira u Kinu 1,2 milijarde dolaraKompanija "Volmart" planira da u narednih deset godina u Kinu uloži osam milijardi juana (1,2 milijarde dolara) kako bi unapredila logistiku, saopštio je danas taj američki maloprodajni gigant.

Kompanija je, takođe, navela da će osnovati ili renovirati više od deset logističkih centara u toj zemlji, prenosi agencija Rojters.

Saopštenje je usledilo nakon sastanka američkog predsednika Donalda Trampa i njegovog kineskog kolege Si Đinpinga tokom vikenda u Osaki, koji je oživeo nadu u postizanje trgovinskog sporazuma između SAD i Kine.

Volmart nastoji da integriše svoju maloprodajnu mrežu u Kini, u uslovima kada drugi trgovci i tehnološki giganti, kao što su Alibaba Holding i Tensenst, sklapaju ugovore kako bi kombinovali onlajn i fizičke prodavnice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik