Ziđin traži ponude za sanaciju kolektora Kriveljske reke

Bez autora
Jul 02 2019

Kineska kompanija "Ziđin Bor copper"pozvala je zainteresovane da daju ponudu za sanaciju dvokilometarskog kolektora Kriveljske reke ispod folotacijskog jalovišta Veliki Krivelj, oglašeno je danas. Postojeći kolektor je značajno oštećen i ugrožena je njegova stabilnost i funkcionalnost, navodi u oglasu vlasnik borskog rudnika, pa se traži ponuda za neophodne radove koji bi obezbedili stabilno funkcionisanje kolektora u narednih osam godina. Ponude za ovaj posao na teritoriji Bora, koji će se obavljati i unutar kolektora prečnika od 2,2 do tri metra, dostavljaju se do 20. jula.

Ziđin traži ponude za sanaciju kolektora Kriveljske rekeKineska kompanija "Ziđin Bor copper"pozvala je zainteresovane da daju ponudu za sanaciju dvokilometarskog kolektora Kriveljske reke ispod folotacijskog jalovišta Veliki Krivelj, oglašeno je danas.

Postojeći kolektor je značajno oštećen i ugrožena je njegova stabilnost i funkcionalnost, navodi u oglasu vlasnik borskog rudnika, pa se traži ponuda za neophodne radove koji bi obezbedili stabilno funkcionisanje kolektora u narednih osam godina.

Ponude za ovaj posao na teritoriji Bora, koji će se obavljati i unutar kolektora prečnika od 2,2 do tri metra, dostavljaju se do 20. jula.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik