Nova kreditna linija za preduzeća

Bez autora
Jul 04 2019

EBRD i Addiko Bank Banjaluka potpisali su ugovor o novoj kreditnoj liniji za mala i srednja preduzeća, čime je nastavljena višegodišnja uspješna poslovna saradnja.Dodatni kreditni fond u iznosu od tri miliona evra biće na raspolaganju malim i srednjim preduzećima - postojećim i novim klijentima Addiko Bank Banjaluka. Naše opredjeljenje u segmentu poslovanja s pravnim licima su mala i srednja preduzeća, na koja smo fokusirani i za koja vjerujemo da su okosnica razvoja ove zemlje.

Nova kreditna linija za preduzećaEBRD i Addiko Bank Banjaluka potpisali su ugovor o novoj kreditnoj liniji za mala i srednja preduzeća, čime je nastavljena višegodišnja uspješna poslovna saradnja.

Dodatni kreditni fond u iznosu od tri miliona evra biće na raspolaganju malim i srednjim preduzećima - postojećim i novim klijentima Addiko Bank Banjaluka.

"Naše opredjeljenje u segmentu poslovanja s pravnim licima su mala i srednja preduzeća, na koja smo fokusirani i za koja vjerujemo da su okosnica razvoja ove zemlje. Bitno je naglasiti da će se kreditna sredstva isključivo koristiti za projekte namijenjene lokalnom razvoju, u skladu s našom poslovnom strategijom, pri čemu će se sredstva koristiti primarno u nerazvijenim i ruralnim područjima, za finansiranje projekata koji su usklađeni s propisima zaštite okoliša, ali i ostalom zakonskom regulativom", istakao je Mario Ivanković, predsjednik Uprave Addiko Bank Banjaluka, te izrazio zahvalnost EBRD-u na podršci daljem rastu i širenju poslovanja Addiko banke u ovom ciljnom segmentu i na ovom tržištu.

Jan Braun, direktor predstavništva EBRD-a za BiH, izrazio je zadovoljstvo saradnjom s Addiko bankom, kako u kreditiranju privrede, tako i u trade finance uslugama, u kojem je Addiko banka napravila značajan iskorak tokom protekle godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik