"Lili drogerije" ponudile 50 odsto tražene cene za IMR

Bez autora
Jul 09 2019

Prodaja stečajnog dužnika "Industrije motora Rakovica" kao pravnog lica koja je održana 31. maja danas je oglašena neuspešnom, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Stečajni upravnik je navedenu prodaju proglasio neuspelom, s obzirom da se odbor poverilaca nije izjasnio o dostavljenoj ponudi u ostavljenom roku. Lili drogerije ponudile su krajem maja za IMR 354 miliona dinara, što je bilo ispod 50 odsto procenjene vrednosti stečajnog dužnika, pa je o ponudi trebalo da odluči odbor poverilaca IMR-a. IMR je kao pravno lice pre prodaje procenjen na 2,9 milijardi dinara, a njegova beogradska imovina su brojne hale, objekti mašinogradnje i magacini koji se prostiru na 75.000 kvadratnih metara, kao i samački hotel, upravna zgrada, infrastruktruni objekti i vlasništvo nad institutom IMR. IMR ima proizvodni kompleks u zlatiborskim mestima Ljubiš i Šljivovica.

"Lili drogerije" ponudile 50 odsto tražene cene za IMRProdaja stečajnog dužnika "Industrije motora Rakovica" kao pravnog lica koja je održana 31. maja danas je oglašena neuspešnom, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU).

"Stečajni upravnik je navedenu prodaju proglasio neuspelom, s obzirom da se odbor poverilaca nije izjasnio o dostavljenoj ponudi u ostavljenom roku", saopštio je ALSU.

Lili drogerije ponudile su krajem maja za IMR 354 miliona dinara, što je bilo ispod 50 odsto procenjene vrednosti stečajnog dužnika, pa je o ponudi trebalo da odluči odbor poverilaca IMR-a.

IMR je kao pravno lice pre prodaje procenjen na 2,9 milijardi dinara, a njegova beogradska imovina su brojne hale, objekti mašinogradnje i magacini koji se prostiru na 75.000 kvadratnih metara, kao i samački hotel, upravna zgrada, infrastruktruni objekti i vlasništvo nad institutom IMR.

IMR ima proizvodni kompleks u zlatiborskim mestima Ljubiš i Šljivovica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik