Pekarska industrija iz Pančeva ostvarila gubitak od 132 miliona dinara

Pekarska industrija AD iz Pančeva u 2018. godini poslovala je sa neto gubitkom od 132 miliona dinara, objavljeno je danas u godišnjem izveštaju Beogradske berze. Pekarska industrija ostvarila je ukupan prihod od 474 miliona dinara dok je ukupan rashod u prošloj godini iznosio 607 miliona dinara, navodi se u izveštaju koji je usvojila Skupština akcionara. Kako je objavljeno na berzi, pokriće iskazanog gubitka u poslovnoj 2018. godini Pekarska industrija Pančevo izvršiće iz rezultata poslovanja u budućem periodu.

Pekarska industrija iz Pančeva ostvarila gubitak od 132 miliona dinaraPekarska industrija AD iz Pančeva u 2018. godini poslovala je sa neto gubitkom od 132 miliona dinara, objavljeno je danas u godišnjem izveštaju Beogradske berze.

Pekarska industrija ostvarila je ukupan prihod od 474 miliona dinara dok je ukupan rashod u prošloj godini iznosio 607 miliona dinara, navodi se u izveštaju koji je usvojila Skupština akcionara.

Kako je objavljeno na berzi pokriće iskazanog gubitka u poslovnoj 2018. godini Pekarska industrija Pančevo izvršiće iz rezultata poslovanja u budućem periodu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik