FlyBosnia uvela direktnu avioliniju između Sarajeva i Bahraina

Bez autora
Jul 14 2019

Aviokompanija FlyBosnia uspostavila je danas novu direktnu liniju Sarajevo – Bahrain – Sarajevo na kojoj će se letovi odvijati jednom sedmično. Kraljevina Bahrain je smještena na 33 ostrva na južnoj obali Perzijskog zaliva. Jedna je od najliberalnijih muslimanskih zemalja i već decenijama primamljiva destinacija za brojne strance. Turiste privlače ostaci arapskih i portugalskih tvrđava, brojni otoci i pješčane plaže. Uvođenjem redovnih linija za Bliski istok u posljednja dva mjeseca, FlyBosnia je dovela više od 16.000 turista u BiH, što je značajno doprinijelo razvoju bh. turizma. Dolazak stranih turista ima direktan utjecaj na zaradu i porezna primanja države BiH.

FlyBosnia uvela direktnu avioliniju između Sarajeva i BahrainaAviokompanija FlyBosnia uspostavila je danas novu direktnu liniju Sarajevo – Bahrain – Sarajevo na kojoj će se letovi odvijati jednom sedmično.

Kraljevina Bahrain je smještena na 33 ostrva na južnoj obali Perzijskog zaliva. Jedna je od najliberalnijih muslimanskih zemalja i već decenijama primamljiva destinacija za brojne strance. Turiste privlače ostaci arapskih i portugalskih tvrđava, brojni otoci i pješčane plaže.

– Uvođenjem redovnih linija za Bliski istok u posljednja dva mjeseca, FlyBosnia je dovela više od 16.000 turista u BiH, što je značajno doprinijelo razvoju bh. turizma. Dolazak stranih turista ima direktan utjecaj na zaradu i porezna primanja države BiH – saopćeno je iz te aviokompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik