Luxury Real Estate kupio 20% Tehnike

Bez autora
Jul 16 2019

Tvrtka Luxury Real Estate postala je prošlog tjedna najveći pojedinačni dioničar Tehnike d.d. otkupom 20 posto dionica te građevinske tvrtke u problemima od tvrtke Tehnika ESOP. Po podacima iz sudskog registra, osnivač i direktor tvrtke Luxury Real Estate je Zvonimir Zlopaša, koji će na nadolazećoj skupštini dioničara biti predložen za jednog od šest članova Nadzornog odbora tvrtke. Tehnika je u postupku predstečajne nagodbe, čije se okončanje očekuje u iduće dvije godine, a lani je poslovala s gotovo 235 milijuna kuna minusa.

Luxury Real Estate kupio 20% TehnikeTvrtka Luxury Real Estate postala je prošlog tjedna najveći pojedinačni dioničar Tehnike d.d. otkupom 20 posto dionica te građevinske tvrtke u problemima od tvrtke Tehnika ESOP.

Po podacima iz sudskog registra, osnivač i direktor tvrtke Luxury Real Estate je Zvonimir Zlopaša, koji će na nadolazećoj skupštini dioničara biti predložen za jednog od šest članova Nadzornog odbora tvrtke.

Tehnika je u postupku predstečajne nagodbe, čije se okončanje očekuje u iduće dvije godine, a lani je poslovala s gotovo 235 milijuna kuna minusa.


Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik