Američka kompanija postaje strateški partner Adria Airwaysa

Bez autora
Jul 17 2019

Novi strateški partner Adrie Airwaysa zasad bi trebala biti nepoznata američka tvrtka. Adria je potvrdila da pregovara sa strateškim partnerom i da će završiti razgovore ovog mjeseca, ali nisu otkrili koji je to partner. Kao što je poznato, Adria Airways treba partnera za svoj opstanak, što je potvrdio i prvi čovjek kompanije Holger Kowarsc. To ne znači da 4K prodaje Adriju. Još uvijek vjerujemo u zračnog prijevoznika i da zajedno imamo snažnu budućnost, kazao je.

Američka kompanija postaje strateški partner Adria AirwaysaNovi strateški partner Adrie Airwaysa zasad bi trebala biti nepoznata američka tvrtka, izvještava Ex-Yu Aviation News.

Adria je potvrdila da pregovara sa strateškim partnerom i da će završiti razgovore ovog mjeseca, ali nisu otkrili koji je to partner.

Kao što je poznato, Adria Airways treba partnera za svoj opstanak, što je potvrdio i prvi čovjek kompanije Holger Kowarsc.

"To ne znači da 4K prodaje Adriju. Još uvijek vjerujemo u zračnog prijevoznika i da zajedno imamo snažnu budućnost “, kazao je.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik