YouTube Music dostupan i u Bosni i Hercegovini

Bez autora
Jul 17 2019

YouTube Music, nova glazbena streaming usluga, dostupna je i u Bosni i Hercegovini. Uzbuđeni smo što danas možemo predstaviti YouTube Music u Bosni i Hercegovini - novu aplikaciju koja objedinjuje sve ono što volimo kad je riječ o YouTubeu, uz osobniji glazbeni doživljaj koji je jednostavan za korištenje, rekla je Azi Eftekhari, voditeljica Odjela za odnose s robnim markama, EMEA, YouTube. Kako kaže, od omiljenih albuma do glazbenih video spotova, remixa i covera koje ne možete pronaći nigdje drugdje, YouTube Music je vaš osobni vodič kroz cijeli glazbeni svijet. Iz kompanije Google navode da je YouTube napravljen za gledanje, što znači da fanovi stalno moraju prelaziti s jedne stvari na drugu koje se nalaze na raznim glazbenim aplikacijama i na YouTubeu.

YouTube Music dostupan i u Bosni i HercegoviniYouTube Music, nova glazbena streaming usluga, dostupna je i u Bosni i Hercegovini.

- Uzbuđeni smo što danas možemo predstaviti YouTube Music u Bosni i Hercegovini - novu aplikaciju koja objedinjuje sve ono što volimo kad je riječ o YouTubeu, uz osobniji glazbeni doživljaj koji je jednostavan za korištenje, rekla je Azi Eftekhari, voditeljica Odjela za odnose s robnim markama, EMEA, YouTube.

Kako kaže, "od omiljenih albuma do glazbenih video spotova, remixa i covera koje ne možete pronaći nigdje drugdje, YouTube Music je vaš osobni vodič kroz cijeli glazbeni svijet".

Iz kompanije Google navode da je YouTube napravljen za gledanje, što znači da fanovi stalno moraju prelaziti s jedne stvari na drugu koje se nalaze na raznim glazbenim aplikacijama i na YouTubeu.

"Ti dani su prošlost", poručuju iz Googlea.

Između ostalog, navode da se početni zaslon adaptira u skladu sa dinamikom korištenja i osigurava preporuke koje se baziraju na osnovu onoga što ste već slušali, mjesta na kojem se nalazite ili što radite.

Osim besplatne verzije You Tube Music uz reklame, predstavljena je i YouTube Music Premium, uz plaćenu članarinu od 6,99 dolara mjesečno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik