Poljski avio-prevoznik uvodi novu liniju iz Beograda

Bez autora
Jul 18 2019

Poljska avio-kompanija LOT Poliš erlajns prijavila se za slotove kako bi pokrenula letove između Budimpešte i Beograda od 1. septembra ove godine. Letovi tek treba da budu zvanično potvrđeni i stavljeni u ponudu za prodaju, a očekuje se da će kretati iz mađarske prestonice kasno uveče i stizati u Beograd u 23:35 časova. Povratni letovi se očekuju rano ujutru sledećeg dana u 5:10 casova, što putnicima, kako se navodi, daje priliku da se povežu sa letovima tog prevoznika ka Londonu, kao i Briselu, prema kome letovi kreću 2. septembra. Poljska avio-kompanija, takođe, uvešće letove i za Bukurešt, a stacioniraće jedan Embraer E195 u mađarskoj prestonici.

Poljski avio-prevoznik uvodi novu liniju iz BeogradaPoljska avio-kompanija LOT Poliš erlajns prijavila se za slotove kako bi pokrenula letove između Budimpešte i Beograda od 1. septembra ove godine, piše portal ExYuaviation.

Letovi tek treba da budu zvanično potvrđeni i stavljeni u ponudu za prodaju, a očekuje se da će kretati iz mađarske prestonice kasno uveče i stizati u Beograd u 23:35 časova.

Povratni letovi se očekuju rano ujutru sledećeg dana u 5:10 casova, što putnicima, kako se navodi, daje priliku da se povežu sa letovima tog prevoznika ka Londonu, kao i Briselu, prema kome letovi kreću 2. septembra.

Poljska avio-kompanija, takođe, uvešće letove i za Bukurešt, a stacioniraće jedan Embraer E195 u mađarskoj prestonici, piše portal.

Kompanija čije je sedište u Varšavi stvara svoje prvo aerodromsko čvorište izvan Poljske kao odgovor na nedavni rast prometa i prilika za uvođenje novih ruta.

Njen cilj je, kaže se, da se pozicionira kao nova transferna avio-kompanija u Istočnoj Evropi.

Osim ka Londonu, ovaj avio-prevoznik leti iz Budimpešte prema nekoliko destinacija, među kojima su Njujork, Čikago, Krakov i Varšava.

Izvršni direktor LOT-a Rafal Milczarski rekao je ranije, navode, da će uvođenjem novih letova ova kompanija početi da razvija transferni saobraćaj preko aerodroma u Budimpešti.

"To je zgodan način da se dodatno pozicioniramo kao najbolji izbor za putovanje u regionu".

Poljski avio-prevoznik, piše portal, trenutno održava jedanest letova nedeljno između Varšave i Beograda, što će se krajem septembra povećati na 12 nedeljno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik