E. Leclerc traži kupce za trgovačke centre u Ljubljani i Mariboru

Bez autora
Jul 21 2019

Prema neslužbenim informacijama Dela, francuski trgovac E. Leclerc angažirao je konzultanta za provjeru mogućnosti prodaje trgovačkih centara u Ljubljani i Mariboru. Pokušavaju pronaći kupca koji bi u paketu preuzeo poslovne i trgovačke centre, a ako ne bi bilo interesa, prema objašnjenjima Delovih izvora, trebalo bi ih pripremiti i za odvojenu prodaju. Direktor trgovačkih centara E. Jean-François Higonet, izjavio je za Delo da E. Leclerc nije na prodaju i nema namjeru zatvarati svoje trgovine u Sloveniji.

E. Leclerc traži kupce za trgovačke centre u Ljubljani i MariboruPrema neslužbenim informacijama Dela, francuski trgovac E. Leclerc angažirao je konzultanta za provjeru mogućnosti prodaje trgovačkih centara u Ljubljani i Mariboru.

Pokušavaju pronaći kupca koji bi u paketu preuzeo poslovne i trgovačke centre, a ako ne bi bilo interesa, prema objašnjenjima Delovih izvora, trebalo bi ih pripremiti i za odvojenu prodaju.

Direktor trgovačkih centara E. Jean-François Higonet, izjavio je za Delo da E. Leclerc nije na prodaju i nema namjeru zatvarati svoje trgovine u Sloveniji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik