Država prodaje 38 nekretnina

Bez autora
Jul 21 2019

Republička direkcija za imovinu raspisala je oglas za prodaju 38 nekretnina, stanova, lokala, garaža u vlasništvu države. Na prodaju su poslovni prostori u Zrenjaninu, Gornjem Milanovcu, Požarevcu, stan, lokali i garaže u Beogradu, kao i nepokretnosti u Nišu, Lebanu, Negotinu, Arilju, Ražnju, Paraćinu, Loznici, Kikindi, Apatinu... Ponude se dostavljaju na adresu Direkcije u Beogradu do 24. jula, a javno otvaranje i izbor najpovoljnijeg ponuđača zakazano je za 29. jul ove godine, tačno u podne, u prostorijama Direkcije.

Država prodaje 38 nekretninaRepublička direkcija za imovinu raspisala je oglas za prodaju 38 nekretnina, stanova, lokala, garaža u vlasništvu države.

Na prodaju su poslovni prostori u Zrenjaninu, Gornjem Milanovcu, Požarevcu, stan, lokali i garaže u Beogradu, kao i nepokretnosti u Nišu, Lebanu, Negotinu, Arilju, Ražnju, Paraćinu, Loznici, Kikindi, Apatinu...

Ponude se dostavljaju na adresu Direkcije u Beogradu do 24. jula, a javno otvaranje i izbor najpovoljnijeg ponuđača zakazano je za 29. jul ove godine, tačno u podne, u prostorijama Direkcije, preneo je Tanjug.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik