Prodaje se imovina Fabrike omotnog papira i ambalaže

Bez autora
Jul 21 2019

Stečajni upravnik Fabrike omotnog papira i ambalaže iz Vladičinog Hana oglasio je prodaju imovine ovog preduzeća metodom javnog nadmetanja. Predmet prodaje je deo nepokretne imovine, zgrada površine 14.328 kcadratnih metara, a ukupna procenjena vrednost zgrade iznosi 151.269.292 dinara, dok je početna cena 75.634.646 dinara. Kako je rekao stečajni upravnik Branko Mitić, reč je o prostoru čija je namena bila skladištenje i proizvodnja. Na pitanje da li ima potencijalnih kupaca Fabrike, on ističe, da iako su mediji pisali da su za kupovinu fabrike bili zainteresovani investitori iz Turske i Bugarske, on nijedan poziv nije dobio. Rok za uplatu novčanog iznosa, odnosno polaganja garancije, na ime depozita je 15. avgust, a javno nadmetanje će se održati 20. avgusta u 11 časova u prostorijama Privrednog suda u Leskovcu.

Prodaje se imovina Fabrike omotnog papira i ambalažeStečajni upravnik Fabrike omotnog papira i ambalaže iz Vladičinog Hana oglasio je prodaju imovine ovog preduzeća metodom javnog nadmetanja.

Predmet prodaje je deo nepokretne imovine, zgrada površine 14.328 kcadratnih metara, a ukupna procenjena vrednost zgrade iznosi 151.269.292 dinara, dok je početna cena 75.634.646 dinara.

Kako je za eKapiju rekao stečajni upravnik Branko Mitić, reč je o prostoru čija je namena bila skladištenje i proizvodnja.

 Na pitanje da li ima potencijalnih kupaca Fabrike, on ističe, da iako su mediji pisali da su za kupovinu fabrike bili zainteresovani investitori iz Turske i Bugarske, on nijedan poziv nije dobio.

Rok za uplatu novčanog iznosa, odnosno polaganja garancije, na ime depozita je 15. avgust, a javno nadmetanje će se održati 20. avgusta u 11 časova u prostorijama Privrednog suda u Leskovcu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik