Oduzeta licenca Pigo-Petrolu

Bez autora
Jul 22 2019

Regulatorna agencija za energetiku oduzela je nikšićkoj kompaniji Pigo-Petrol licencu za transport naftnih derivata drumskim transportnim sredstvima. Regulator je odluku o oduzimanju licence donio na sjednici Odbora 11. jula. RAE je na istoj sjednici donio odluku o izdavanju licence kompaniji Asmira & Co iz Tivta za obavljanje djelatnosti trgovine na veliko naftnim derivatima. Licenca važi do 11. jula 2029. godine. RAE je usvojio i zahtjev kotorske kompanije Miltrans za izmjenu licence za obavljanje djelatnosti transporta naftnih derivata transportnim sredstvima. Licenca se mijenja u dijelu da se dodaje poluprikolica – cistijerna kao sredstvo transporta.

Oduzeta licenca Pigo-PetroluRegulatorna agencija za energetiku (RAE) oduzela je nikšićkoj kompaniji Pigo-Petrol licencu za transport naftnih derivata drumskim transportnim sredstvima. Regulator je odluku o oduzimanju licence donio na sjednici Odbora 11. jula.

RAE je na istoj sjednici donio odluku o izdavanju licence kompaniji Asmira & Co iz Tivta za obavljanje djelatnosti trgovine na veliko naftnim derivatima.

Licenca važi do 11. jula 2029. godine.

RAE je usvojio i zahtjev kotorske kompanije Miltrans za izmjenu licence za obavljanje djelatnosti transporta naftnih derivata transportnim sredstvima.

Licenca se mijenja u dijelu da se dodaje poluprikolica – cistijerna kao sredstvo transporta.

RAE je usvojio i zahtjev kompanije Čelebić Invest iz Podgorice za izmjenu licence za obavljanje djelatnosti trgovine na veliko naftnim derivatima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik