Šoping trik u Americi, lekar pa krpice

Bez autora
Jul 25 2019

Dok tržni centri traže inovativne načine da privuku kupce i napune prazne izloge, vlasnici šoping molova se okreću neočekivanim partnerima, zdravstvenim klinikama.Najveći tržni centar u SAD, „Mol of Amerika“ u Mineapolisu, objavio je da planira da u novembru otvori kliniku sa sobama za medicinski i radiološki pregled, kao i sa labaratorijom i ambulantom. Prodavci u centrima računaju da će pacijenti, kada dođu na pregled zbog prehlade ili na očni pregled, ostati u centru da kupuju odeću ili elektroniku.

Šoping trik u Americi, lekar pa krpiceDok tržni centri traže inovativne načine da privuku kupce i napune prazne izloge, vlasnici šoping molova se okreću neočekivanim partnerima, zdravstvenim klinikama.

Najveći tržni centar u SAD, „Mol of Amerika“ u Mineapolisu, objavio je da planira da u novembru otvori kliniku sa sobama za medicinski i radiološki pregled, kao i sa labaratorijom i ambulantom.

Prodavci u centrima računaju da će pacijenti, kada dođu na pregled zbog prehlade ili na očni pregled, ostati u centru da kupuju odeću ili elektroniku.

Taj centar će upravljati klinikom, zajedno sa lekarima sa Univerziteta u Minesoti i zdravstvenim sistemom te savezne američke države, prenosi Si-En-En.

Kako dodaje, budući da vrednost industrije zdravstvene zaštite iznosi do 3,5 triliona dolara godišnje, trgovci sve više pokušavaju da se priključe tom tržištu.

Koncept tržnog centra „Mol of Amerika“ deo je malog ali rastućeg trenda udruživanja vlasnika tržnih centara sa institucijama koje pružaju zdravstvene usluge. Procena je da će na ovaj način oživeti svoje tržne centre.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik