Dostupna vlasnicima telefona: Epl počeo da izdaje svoju platnu karticu

Bez autora
Aug 06 2019

Američka kompanija Epl je danas počela sa izdavanjem svoje platne kartice "Epl kard" (Apple card) koja će biti dostupna korisnicima Eplovog "ajfona". Epl je lansiranje kartice najavio još u martu, u partnerstvu sa američkom investicionom bankom Goldman Saks.Ograničen broj korisnika "ajfona", koji su ranije iskazali interesovanje za karticu, dobiće danas imejl obaveštenja od Epla, u kojem se pozivaju da se prijave za dobijanje kartice preko aplikacije Wallet (novčanik) na svom "ajfonu".

Dostupna vlasnicima telefona: Epl počeo da izdaje svoju platnu karticuAmerička kompanija Epl je danas počela sa izdavanjem svoje platne kartice "Epl kard" (Apple card) koja će biti dostupna korisnicima Eplovog "ajfona".

Epl je lansiranje kartice najavio još u martu, u partnerstvu sa američkom investicionom bankom Goldman Saks, podseća američka agencija AP.

Ograničen broj korisnika "ajfona", koji su ranije iskazali interesovanje za karticu, dobiće danas imejl obaveštenja od Epla, u kojem se pozivaju da se prijave za dobijanje kartice preko aplikacije Wallet (novčanik) na svom "ajfonu".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik