Na prodaju više od 20 firmi, među njima i nekadašnji zrenjaninski gigant

Bez autora
Aug 07 2019

Od dvadesetak preduzeća koja će se ovog meseca naći na javnom nadmetanju, za koje je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila javne pozive, sedam je iz Vojvodine, a među njima je ponovni pokušaj prodaje čuvene fabrike lekova "Jugoremedija" iz Zrenjanina. Prodaja Fabrike lekova "Jugoremedija" zakazana je za petak, a početna cena je 800.000.000 dinara. Nudi se ceo industrijski kompleks "Jugoremedije" na čak 73.586 kvadratnih metara, kao i zelena površina, platoi i saobraćajnice na bruto površini od 56.305 kvadrata. Uz industrijski kompleks, u početnu cenu su uračunati i stan od 16 kvadrata, 24 žigova, 28 motornih vozila i inventar i zalihe te fabrike lekova. Dan ranije, u četvrtak, 8. avgusta, na javnom nadmetanju naći će se imovina DP "Promet" iz Vršca.

Na prodaju više od 20 firmi, među njima i nekadašnji zrenjaninski gigantOd dvadesetak preduzeća koja će se ovog meseca naći na javnom nadmetanju, za koje je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila javne pozive, sedam je iz Vojvodine, a među njima je ponovni pokušaj prodaje čuvene fabrike lekova "Jugoremedija" iz Zrenjanina.

Prodaja Fabrike lekova "Jugoremedija" zakazana je za petak, a početna cena je 800.000.000 dinara.

Nudi se ceo industrijski kompleks "Jugoremedije" na čak 73.586 kvadratnih metara, kao i zelena površina, platoi i saobraćajnice na bruto površini od 56.305 kvadrata.

Uz industrijski kompleks, u početnu cenu su uračunati i stan od 16 kvadrata, 24 žigova, 28 motornih vozila i inventar i zalihe te fabrike lekova, piše novosadski Dnevnik.

Dan ranije, u četvrtak, 8. avgusta, na javnom nadmetanju naći će se imovina DP "Promet" iz Vršca.

U prvoj celini je lokal u Vršcu, površine 78 kvadratnih metara, sa početnom cenom od 5.617.295 dinara.

U drugoj celini su lokal u Jasenovu, a reč je o četiri prostorije trgovine, površine 170 kvadrata i pokretna imovina, u kojoj je oprema za prodavnice.

Početna cena za tu celinu je 856.948,50 dinara.

Proizvodna hala DP "Nova dom stolarija" iz Debeljače naći će se takođe na javnom nadematanju, 16. avgusta u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

Prodaje se objekat drvne industrije, industrije nameštaja i proizvodnje papira površine 4.860 kvadrata, a početna cena je 35.854.680 dinara.

Na javnom nadmetanju do kraja meseca biće i imovina preduzeća "Merit sistem" iz Subotice, "Magic bodž multimedia" iz Novog Sada i nepokretna imovina DD "Trgovinsko Banat" iz Zrenjanina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik