Proizvođač biljnog mesa udružuje se sa najvećim lancem restorana na svetu

Bez autora
Aug 08 2019

Najveći svetski lanac restorana "Sabvej" objavio je da stupa u partnerstvo sa kompanijom "Bijond mit", proizvođačem zamena za meso od biljnih proteina.Počevši od septembra, "Sabvej" će testirati sendviče "Bijond mita" u 685 restorana u Kanadi i Sjedinjenim Državama. Portfolio "Bijond mita" sastoji se od svežih i smrznutih proizvoda trenutno dostupnih u više od 53.000 prodavnica hrane širom sveta, dok Sabvej upravlja sa preko 105.000 restorana u raznim zemljama.

Proizvođač biljnog mesa udružuje se sa najvećim lancem restorana na svetuNajveći svetski lanac restorana "Sabvej" objavio je da stupa u partnerstvo sa kompanijom "Bijond mit", proizvođačem zamena za meso od biljnih proteina.

Počevši od septembra, "Sabvej" će testirati sendviče "Bijond mita" u 685 restorana u Kanadi i Sjedinjenim Državama.

Portfolio "Bijond mita" sastoji se od svežih i smrznutih proizvoda trenutno dostupnih u više od 53.000 prodavnica hrane širom sveta, dok Sabvej upravlja sa preko 105.000 restorana u raznim zemljama.

Akcije proizvođača zamena za meso izgubile su oko 30 odsto vrednosti u proteklih 12 dana nakon što je objavio planove za sekundarnu javnu ponudu akcija vrednu 722 miliona dolara, pošto je prethodno objavio podatke o rastu prihoda u drugom kvartalu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik