Sve spremno za puštanje u saobraćaj auto-puta od Obrenovca do Ljiga

Bez autora
Aug 13 2019

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je trasu Koridora 11 od Obrenovca do Ljiga kako bi se uverila u to da će sve biti spremno za puštanje ove deonice u saobraćaj 18. avgusta.Mihajlović je tom prilikom razgovarala sa predstavnicima građevinskih firmi angažovanih na ovoj deonici o dinamici završetka radova. Ona je ukazala svima koji učestvuju u izgradnji ovog auto-puta na to koliko su za Srbiju važni završetak i puštanje u saobraćaj deonice Obrenovac–Čačak.

Sve spremno za puštanje u saobraćaj auto-puta od Obrenovca do LjigaPotpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je danas trasu Koridora 11 od Obrenovca do Ljiga kako bi se uverila u to da će sve biti spremno za puštanje ove deonice u saobraćaj 18. avgusta. 

Mihajlović je tom prilikom razgovarala sa predstavnicima građevinskih firmi angažovanih na ovoj deonici o dinamici završetka radova.

Ona je ukazala svima koji učestvuju u izgradnji ovog auto-puta na to koliko su za Srbiju važni završetak i puštanje u saobraćaj deonice Obrenovac–Čačak.

Generalni direktor „Čajna Šandong“ ogranka za Srbiju Džang Đijančao istakao je da su svi radovi u završnoj fazi, radi se na postavljanju ograde, zvučnih zidova i horizontalne signalizacije, a uporedo se radi i na košenju trave i čišćenju trase.

Deonica Obrenovac–Preljina duga je 103 kilometra i biće svečano puštena u saobraćaj, u prisustvu predsednika Republike Aleksandra Vučića u nedelju, 18. avgusta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik