GIKIL: Upravljanje kompanijom odvija se kroz redovne procese rada

Bez autora
Aug 14 2019

S obzirom na posljednje događaje u Global Ispat Koksnoj Industriji d.o.o. Lukavac, iz te kompanije saopćeno je da trenutna Uprava GIKIL-a funkcioniše na čelu sa zamjenikom generalnog direktora koji ima sva prava i ovlaštenja kao i generalni direktor, te da Uprava, u skladu s tim, donosi punopravne odluke o svim bitnim pitanjima za normalan i nesmetan rad fabrika GIKIL-a. Istovremeno, građane kao i sve poslovne partnere i saradnike, obavještavaju da se svi procesi proizvodnje unutar postrojenja odvijaju po redovnoj i planiranoj dinamici, uključujući dopremu sirovina i otpremu gotovih proizvoda. Iako suočeni sa mnogobrojnim poteškoćama, Uprava kompanije ostaje opredijeljena ka obezbjeđivanju stabilnosti proizvodnje i poslovanja, osiguravanju plaća i izmirenju svih zakonskih obaveza, te unapređenju sigurnosti svih tehnoloških procesa i zaštite okoliša.

GIKIL: Upravljanje kompanijom odvija se kroz redovne procese radaS obzirom na posljednje događaje u Global Ispat Koksnoj Industriji d.o.o. Lukavac (GIKIL), iz te kompanije saopćeno je da  trenutna Uprava GIKIL-a funkcioniše na čelu sa zamjenikom generalnog direktora koji ima sva prava i ovlaštenja kao i generalni direktor, te da Uprava, u skladu s tim, donosi punopravne odluke o svim bitnim pitanjima za normalan i nesmetan rad fabrika GIKIL-a.

Istovremeno, građane kao i sve poslovne partnere i saradnike, obavještavaju da se svi procesi proizvodnje unutar postrojenja odvijaju po redovnoj i planiranoj dinamici, uključujući dopremu sirovina i otpremu gotovih proizvoda.

– Iako suočeni sa mnogobrojnim poteškoćama, Uprava kompanije ostaje opredijeljena ka obezbjeđivanju stabilnosti proizvodnje i poslovanja, osiguravanju plaća i izmirenju svih zakonskih obaveza, te unapređenju sigurnosti svih tehnoloških procesa i zaštite okoliša – saopćeno je iz GIKIL-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik