Najbogatija porodica zarađuje 70.000 dolara u minuti

Bez autora
Aug 18 2019

Najbogatija porodica na svetu, porodica Valton, zarađuje 70.000 dolara svakog minuta, pišu Ekonomske vesti. Kada završite čitanje otprilike četvrtog pasusa ovog teksta, najbogatija porodica na svetu biće bogatija za dodatnih 70.000 dolara.To znači da će za jedan sat inkasirati čak 4,2 miliona dolara, a u isto vreme sutra će biti bogatiji za 100 miliona dolara, navodi se u tekstu. Porodica Valton, vlasnici najpoznatijeg američkog maloprodajnog lanca Volmart, trenutno raspolažu sa nešto više od 190 milijardi dolara. To je 39 milijardi više nego u junu prošle godine, podvlači američka medijska biznis mreža Blumberg, čiji vlasnik Majkl Blumberg, kako se napominje, upravlja carstvom vrednim 60 milijardi dolara.

Najbogatija porodica zarađuje 70.000 dolara u minutiNajbogatija porodica na svetu, porodica Valton, zarađuje 70.000 dolara svakog minuta, pišu Ekonomske vesti.

"Kada završite čitanje otprilike četvrtog pasusa ovog teksta, najbogatija porodica na svetu biće bogatija za dodatnih 70.000 dolara. To znači da će za jedan sat inkasirati čak 4,2 miliona dolara, a u isto vreme sutra će biti bogatiji za 100 miliona dolara", navodi se u tekstu.

Porodica Valton, vlasnici najpoznatijeg američkog maloprodajnog lanca Volmart, trenutno raspolažu sa nešto više od 190 milijardi dolara.

To je 39 milijardi više nego u junu prošle godine, podvlači američka medijska biznis mreža Blumberg, čiji vlasnik Majkl Blumberg, kako se napominje, upravlja carstvom vrednim 60 milijardi dolara.

Medu Voltonovima najbogatija su braća Džim i Rob čija se bogatstva procenjenim na po 48,8 milijardi dolara, u stopu ih prati sestra Elis sa 48 milijardi dolara.

Lukas Volton, sin trećeg brata Džona koji je preminuo 2015. godine, raspolaže bogatstvom vrednim 16,7 milijardi dolara.

En Volton Kroenke i Nensi Volton Lori, kćerke suosnivača Volmarta Bada Voltona, “teške” su po oko 6 milijardi dolara. Kao i Kristi Volton, udovica Džona Voltona.

"Pročitali ste treći pasus, a Voltonovi su postali bogatiji za oko 70.000 dolara. I neće se zaustaviti", piše sajt Ekonomske vesti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik