Otvoren Hotel Palace Elisabeth na Hvaru

Bez autora
Aug 20 2019

Hotel Palace Elisabeth, prvi hotel s pet zvjezdica na otoku Hvaru, krenuo je s radom. U njegovu obnovu tvrtka Sunčani Hvar uložila je oko 100 milijuna kuna. Hotel se nalazi u samom središtu Hvara. Integriran je s gradskom Loggiom, jednom od najljepših građevina iz doba renesanse, i Kula-satom. Posebna specifičnost je romanička crkva iz 14. stoljeća, kao najstariji sakralni objekt Hvara, koja se nadovezuje uz sam hotel. Palace Elisabeth ukupno ima 45 jedinstvenih, ručno oslikanih soba i suitova, čiji dizajn potpisuje Oto Blaha. U sklopu hotela je unutarnji bazen te luksuzni spa i vanjske terase, od kojih je jedna terasa novog restorana San Marco, s pogledom na središnji trg i povijesnu jezgru grada Hvara.

Otvoren Hotel Palace Elisabeth na HvaruHotel Palace Elisabeth, prvi hotel s pet zvjezdica na otoku Hvaru, krenuo je s radom. U njegovu obnovu tvrtka Sunčani Hvar uložila je oko 100 milijuna kuna.

Hotel se nalazi u samom središtu Hvara. Integriran je s gradskom Loggiom, jednom od najljepših građevina iz doba renesanse, i Kula-satom. Posebna specifičnost je romanička crkva iz 14. stoljeća, kao najstariji sakralni objekt Hvara, koja se nadovezuje uz sam hotel.

Palace Elisabeth ukupno ima 45 jedinstvenih, ručno oslikanih soba i suitova, čiji dizajn potpisuje Oto Blaha.

U sklopu hotela je unutarnji bazen te luksuzni spa i vanjske terase, od kojih je jedna terasa novog restorana San Marco, s pogledom na središnji trg i povijesnu jezgru grada Hvara.

Noćenje na vrhuncu sezone, ovisno o smještajnoj jedinici, iznosit će između 500 i 1500 eura, kolika je cijena u suite apartmanu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik