SIPA prodaje vozila, ovo su početne cijene

Bez autora
Aug 28 2019

Državna agencija za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine objavila je oglas za prodaju službenih vozila i specijalizovanih vozila putem javne licitacije.Prema listi koja je objavljena u javnoj ponudi, najjeftiniji auto košta 3,3 hiljade KM, dok najskuplji košta 8,9 hiljada KM. Vozila se prodaju pojedinačnom licitacijom odnosno ponuđaču koji ponudi najvišu cijenu za pojedino vozilo. Pravo učešća imaju sve pravne i fizičke osobe koje prije utvrđenog roka uplate kauciju u iznosu od deset odsto od početne cijene vozila za koje licitiraju.

SIPA prodaje vozila, ovo su početne cijeneDržavna agencija za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine (SIPA) objavila je oglas za prodaju službenih vozila i specijalizovanih vozila putem javne licitacije.

Prema listi koja je objavljena u javnoj ponudi, najjeftiniji auto košta 3,3 hiljade KM, dok najskuplji košta 8,9 hiljada KM. Vozila se prodaju pojedinačnom licitacijom odnosno ponuđaču koji ponudi najvišu cijenu za pojedino vozilo.

Pravo učešća imaju sve pravne i fizičke osobe koje prije utvrđenog roka uplate kauciju u iznosu od deset odsto od početne cijene vozila za koje licitiraju, prenosi "Radiosarajevo.ba".

Vozila koja su predmet javne prodaje – licitacije mogu se pogledati na službenom parking prostoru Agencije, ul. Nikole Tesle 59, Istočno Sarajevo. Vozila se mogu pogledati sljedećim danima: 29. avgusta, 3. i 6. septembra  u vremenu od 12 do 14 sati, uz prethodnu najavu prodavcu na broj telefona 057/326-367.

Sve ostale informacije u vezi s prodajom, kao i koja vozila se prodaju možete pogledati na OVOM LINKU.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik