Facebook želi sakriti brojače lajkova, Zuckerberg: Previše opterećuju korisnike

Bez autora
Sep 04 2019

Mark Zuckerberg, već svima poznato ime koje je na čelu Facebooka- multimilijunske kompanije koja je promijenila način funkcioniranja Interneta. On i njegov tim stručnjaka žele ukinuti brojače lajkova na Androidima kako bi došla do izražaja prvotna namjera njegove društvene mreže, a to je povezivanje s drugima. Na razmišljanje o tome ga je potaknuo sve veći broj korisnika koji se, prema posljednjim istraživanjima, zbog broja lajkova osjećaju loše. Zuckerberg kaže kako ne želi da njegovi korisnici budu opterećeni lajkovima. Instagram, koji je isto u vlasništvu Facebook-a, već je proveo testiranje i privremeno ukinuo brojače lajkova u sedam država, uključujući Kanadu, Australiju i Irsku.

Facebook želi sakriti brojače lajkova, Zuckerberg: Previše opterećuju korisnikeMark Zuckerberg, već svima poznato ime koje je na čelu Facebooka- multimilijunske kompanije koja je promijenila način funkcioniranja Interneta.

On i njegov tim stručnjaka žele ukinuti brojače lajkova na Androidima kako bi došla do izražaja prvotna namjera njegove društvene mreže, a to je povezivanje s drugima.

 Na razmišljanje o tome ga je potaknuo sve veći broj korisnika koji se, prema posljednjim istraživanjima, zbog broja lajkova osjećaju loše, piše portal Digital Trends.

Zuckerberg kaže kako ne želi da njegovi korisnici budu opterećeni lajkovima.

Instagram, koji je isto u vlasništvu Facebook-a, već je proveo testiranje i privremeno ukinuo brojače lajkova u sedam država, uključujući Kanadu, Australiju i Irsku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik