50. Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava

Bez autora
Oct 23 2019

„Obrazovana Srbija, uspešna Srbija“ slogan je Sajma obrazovanja i nastavnih sredstava.Pored promovisanja učenja kao doživotnog procesa i ukazivanja na značaj školovanja i usavršavanja, izlagački program obuhvata sve što je potrebno za opremanje i rad vaspitno-obrazovanih ustanova – od predškolskih do institucija visokog obrazovanja.

50. Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava„Obrazovana Srbija, uspešna Srbija“ slogan je Sajma obrazovanja i nastavnih sredstava. Pored promovisanja učenja kao doživotnog procesa i ukazivanja na značaj školovanja i usavršavanja, izlagački program obuhvata sve što je potrebno za opremanje i rad vaspitno-obrazovanih ustanova – od predškolskih do institucija visokog obrazovanja.

Bavi se svim segmentima prosvetnog sistema: formalnim i neformalnim obrazovanjem, doživotnim učenjem, transferom znanja, inkluzivnim obrazovanjem, negovanjem talenata, međunarodnom saradnjom.

Najveći kvalitet znanja je što nema privilegovanih, na znanje svi imaju pravo. Uvek se može sticati, ali ga niko, nikakvim sredstvima, nikome ne može oduzeti.

Izlagačka ponuda je veoma raznolika i sveobuhvatna – od školskog nameštaja i nastavnih sredstava, do školskog pribora i potrošnog materijala. Namenjen je obrazovno-vaspitnim ustanovama, predstavnicima ministarstava i lokalnih samouprava koje se bave obrazovanjem, vlasnicima knjižara, učenicima, studentima ali i širokoj publici.

Sajam se održava od 23. do 27. oktobra 2019. godine u halama 2B i 3A Beogradskog sajma.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik