2. Sajam J=DNAKI

Bez autora
Oct 23 2019

Cilj sajma je informisanje javnosti o aktivnostima koje u okviru nadležnosti Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja sprovodi radi unapređenja kvaliteta života svih građana.U okviru štanda Ministarstva obezbeđen je izložbeni prostor na kojem će biti izložene slike i druga umetnička dela čiji su autori osobe sa invaliditetom, kao i staklene vitrina u kojima će biti izložene rukotvorine, nakit i različiti proizvodi koje su takođe izradile osobe sa invaliditetom i korisnici Ustanova socijalne zaštite.

2. Sajam J=DNAKICilj sajma je informisanje javnosti o aktivnostima koje u okviru nadležnosti Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja sprovodi radi unapređenja kvaliteta života svih građana.

U okviru štanda Ministarstva obezbeđen je izložbeni prostor na kojem će biti izložene slike i druga umetnička dela čiji su autori osobe sa invaliditetom, kao i staklene vitrina u kojima će biti izložene rukotvorine, nakit i različiti proizvodi koje su takođe izradile osobe sa invaliditetom i korisnici Ustanova socijalne zaštite.

Tokom Sajma će kroz brojne radionice, kulturno-umetničke programe, okrugle stolove i slično osobe sa invaliditetom predstaviti svoj rad i rad svih Saveza i udruženja OSI iz cele Srbije, a učestvovaće i gosti iz zemalja regiona.

Sajam se održava od 23. do 27. oktobra 2019. godine.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik