"Priče kože": Izbacuje se nova linija krema za tetovaže

Bez autora
Sep 09 2019

Nemačka firma Bajersdorf, vlasnik poznate Nivee, uskoro će početi sa prodajom krema namenjenih za kožu tetoviranih ljudi, u cilju približavanja mlađoj publici. Iz Bajesdorfa kažu da nova linija proizvoda, nazvana "Priče kože" stiže krajem septembra, a u ponudi će se naći krema za negu svežih tetovaža, krema za sunčanje, kao i losioni za svakodnevnu negu kože. Kompanije poput Nivee su zabeležile pad u prodaji, pošto manje kompanije, koje koriste prirodne sastojke, beleže sve veću popularnost među mlađim potrošačima. Podaci govore da jedan od pet Nemaca ima tetovažu, a one su najpopularnije među ženama starosti između 25 i 34 godina.

Nemačka firma Bajersdorf, vlasnik poznate Nivee, uskoro će početi sa prodajom krema namenjenih za kožu tetoviranih ljudi, u cilju približavanja mlađoj publici.

Iz Bajesdorfa kažu da nova linija proizvoda, nazvana "Priče kože" stiže krajem septembra, a u ponudi će se naći krema za negu svežih tetovaža, krema za sunčanje, kao i losioni za svakodnevnu negu kože.

Kompanije poput Nivee su zabeležile pad u prodaji, pošto manje kompanije, koje koriste prirodne sastojke, beleže sve veću popularnost među mlađim potrošačima.

Podaci govore da jedan od pet Nemaca ima tetovažu, a one su najpopularnije među ženama starosti između 25 i 34 godina. Nega kože pokrivene tetovažama je jako bitna, pre svega da bi sprečila pucanje tetovaže.

"Tetovaže postaju sve popularnije, i one se sada smatraju ličnim dodatkom, ali mali broj ljudi zna kako da vodi pravilnu negu posle tetoviranja", kaže Hauke Vos iz kompanije Nivea.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik