Već kaparisano 30.000 automobila na sajmu u Frankfurtu

Bez autora
Sep 11 2019

Na salonu automobila u Frankfurtu biće oko 60 premijera. Većinom su to hibridna i električna vozila. Automobil vredan 3,3 miliona evra već je prodat. „Frankfurt 2019.“ počeo je za novinare. Na sajmu većinom izlažu nemački proizvođači pa će tako glavni noviteti biti na njihovim štandovima. „Audi“ je prkazao nove modele „RS 6“ i „RS 7“ koji su dobili i novi izgled. „Folksvagen“ grupacija ipak najviše nade polaže u model „ID 3“, potpuno električni automobil sa tri vrste baterija dometa, od 350 do 470 km, koji teba da zameni legendu „golfa“. Interesantno je da je već primljeno 30.000 narudžbina sa kaparom od 1.000 evra.

Već kaparisano 30.000 automobila na sajmu u FrankfurtuNa salonu automobila u Frankfurtu biće oko 60 premijera. Većinom su to hibridna i električna vozila. Automobil vredan 3,3 miliona evra već je prodat.

„Frankfurt 2019.“ počeo je za novinare. Na sajmu većinom izlažu nemački proizvođači pa će tako glavni noviteti biti na njihovim štandovima.

„Audi“ je prkazao nove modele „RS 6“ i „RS 7“ koji su dobili i novi izgled. „Folksvagen“ grupacija ipak najviše nade polaže u model „ID 3“, potpuno električni automobil sa tri vrste baterija dometa, od 350 do 470 km, koji teba da zameni legendu „golfa“.

Interesantno je da je već primljeno 30.000 narudžbina sa kaparom od 1.000 evra.

Tu je iz iste grupacije i potpuno električni „porše kajen“ koji podseća na „panameru“ a sam vrh grupacije brani hibridni „lamborgini siam“ od 3,3 milona evra koji je, već u najavi, rasprodat.

„Honda“ je jedina došla na sajam u Frankfurtu da bi prikazala mali gradski automobil sa oznakom „E“, koji je takođe električni.

„Opel“ je izložio novu „astru“, a „Škoda“ plag in hibridnu verziju „superb“ i „skalu Monte Karlo“.

„Mercedes“ je najavio osam modela na struju do 2021. ali i novi „GLB“.

„BMW“ ima najcrnji automobl na svetu, to je verzija novog „X6“ koji je ofarban najtamnijom specijalno pravljenom bojom, koja čak u više od 90 procenata upija svetlost.

Sve u svemu, iako po broju izlagača siromašniji, sajam je pokazao da proizvođači misle na budućnost automobilizma koja će, po svemu sudeći, biti hibridna i električna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik