Banka prodaje hotel u Bečićima i 10 vila

Bez autora
Sep 13 2019

Nova ljubljanska banka odlučila je da proda hotel Tara u Bečičhima i Vile magnolija i pozvala zainteresovane da dostave neobavezujuće ponude. NLB DD Ljubljana i NLB Intefinanz AG Cirih, koji su jedini vlasnici preduzeća "Tara Hotel" doo Budva, pozvali su sve zainteresovane strane da dostave neobavezujuće ponude za kupovinu 100 odsto vlasničkog udela u toj firmi. U pitanju je prvi poziv, a po prijemu neobavezujućih ponuda odlučiće o daljem koracima prodaje. Društvo "Tara Hotel" doo je članica NLB Grupe, a u firmi 86,05 odsto osnivačkog kapitala ima švajcarska banka NLB Intefinanz AG, 12,71 odsto ima NLB DD Ljubljana, a crnogorska filijala NLB Banka ima 1,24 odsto. "Tara Hotel" doo u celini je vlasnik nekretnina koje su predmet prodaje, a koje predstavljaju opremljen hotel s pripadajućim zemljištem.

Banka prodaje hotel u Bečićima i 10 vilaNova ljubljanska banka odlučila je da proda hotel Tara u Bečičhima i Vile magnolija i pozvala zainteresovane da dostave neobavezujuće ponude.

NLB DD Ljubljana i NLB Intefinanz AG Cirih, koji su jedini vlasnici preduzeća "Tara Hotel" doo Budva, pozvali su sve zainteresovane strane da dostave neobavezujuće ponude za kupovinu 100 odsto vlasničkog udela u toj firmi.

U pitanju je prvi poziv, a po prijemu neobavezujućih ponuda odlučiće o daljem koracima prodaje, prenosi Bankar.me.

Društvo "Tara Hotel" doo je članica NLB Grupe, a u firmi 86,05 odsto osnivačkog kapitala ima švajcarska banka NLB Intefinanz AG, 12,71 odsto ima NLB DD Ljubljana, a crnogorska filijala NLB Banka ima 1,24 odsto.

"Tara Hotel" doo u celini je vlasnik nekretnina koje su predmet prodaje, a koje predstavljaju opremljen hotel s pripadajućim zemljištem.

 Na ekskluzivnim parcelama koje se nude na prodaju se nalaze Hotel Tara i Vile Magnolija.

Hotel Tara je izgrađen 1970. godine, a rekonstruisan je 2012. Kategorisan je sa 4 zvezdice i ima SPA centar.

Na drugoj parceli veličine 9,5 hiljada kvadrata se nalazi 10 vila Magnolija, sa 68 soba, ukupnog kapaciteta 174 kreveta.

Po novoj planskoj dokumentaciji, vile mogu biti porušene, a na tom mestu može da bude izgradjen objekat visine 5 spratova sa maksimalno novoizgradjenih 31 hiljadu kvadratnih metara prostora, bez podruma i garaža.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik