Agencija za upravljanje lukama traži ideje za Luku Sremska Mitrovica

Raspisana je javna nabavka za izradu Studije opravdanosti sa idejnim projektom za proširenje i izgradnju Luke Sremska Mitrovica, objavila je Agencija za upravljanje lukama. Dokumentacija se izrađuje kako bi se obezbedili propisani uslovi za izvođenje radova na izgradnji infrastrukture buduće Luke Sremska Mitrovica, navodi se u saopštenju, i dodaje da će izgradnja luke omogućiti da ovaj grad u potpunosti realizuje svoje privrede potencijale. Luka na Savi u Sremskoj Mitrovici treba da bude projektovana za pretovar najmanje 1,5 miliona tona raznih vrsta rasutog, tečnog i generalnog tereta.

Agencija za upravljanje lukama traži ideje za Luku Sremska MitrovicaRaspisana je javna nabavka za izradu Studije opravdanosti sa idejnim projektom za proširenje i izgradnju Luke Sremska Mitrovica, objavila je Agencija za upravljanje lukama.

Dokumentacija se izrađuje kako bi se obezbedili propisani uslovi za izvođenje radova na izgradnji infrastrukture buduće Luke Sremska Mitrovica, navodi se u saopštenju, i dodaje da će izgradnja luke omogućiti da ovaj grad u potpunosti realizuje svoje privrede potencijale.

Luka na Savi u Sremskoj Mitrovici treba da bude projektovana za pretovar najmanje 1,5 miliona tona raznih vrsta rasutog, tečnog i generalnog tereta. Nova luka bi trebalo da privredi obezbedi korišćenje usluga unutrašnjeg vodnog trasporta kao najjeftinijeg za prevoz masovnih roba, a rok za podnošenje prijave je 14. oktobar.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik