IGH dobio novi posao u Gruziji

Bez autora
Sep 17 2019

Gruzijska podružnica Instituta IGH d.d. odabrana je kao najbolji ponuditelj za dodjelu ugovora o pružanju usluga projektiranja cesta na relacijama Marneuli – Tetritskaro – Tsalka i Sagarejo – Udabno – Samostan Davit Gareji u Gruziji. Uprava za ceste Gruzije objavila je elektronički javni natječaj za izradu idejnog rješenja za cestu od državnog značaja Marneuli–Tetritskaro-Tsalka, od 7. do 12. kilometra te za cestu Sagarejo–Udabno-Samostan Davit Gareji, od 13. do 27. kilometra, također od državnog značaja. Obnova navedenih cesta od velike je važnosti za istočna i južna područja Gruzije, naročito cesta koja vodi prema Samostanu Davit Gareji, kompleksu s više od 20 samostana koji datiraju još iz 6. stoljeća. To je jedna od najznačajnijih destinacija u Gruziji te je obnova predmetnih prometnica od izuzetne važnosti ne samo za hodočasnike i lokalno stanovništvo, već i za razvijanje turizma.

IGH dobio novi posao u GruzijiGruzijska podružnica Instituta IGH d.d. odabrana je kao najbolji ponuditelj za dodjelu ugovora o pružanju usluga projektiranja cesta na relacijama Marneuli – Tetritskaro – Tsalka i Sagarejo – Udabno – Samostan Davit Gareji u Gruziji.

Uprava za ceste Gruzije objavila je elektronički javni natječaj za izradu idejnog rješenja za cestu od državnog značaja Marneuli – Tetritskaro-Tsalka (Sh-33), od 7. do 12. kilometra te za cestu Sagarejo – Udabno-Samostan Davit Gareji (Sh-172), od 13. do 27. kilometra, također od državnog značaja.

Obnova navedenih cesta od velike je važnosti za istočna i južna područja Gruzije, naročito cesta koja vodi prema Samostanu Davit Gareji, kompleksu s više od 20 samostana koji datiraju još iz 6. stoljeća. To je jedna od najznačajnijih destinacija u Gruziji te je obnova predmetnih prometnica od izuzetne važnosti ne samo za hodočasnike i lokalno stanovništvo, već i za razvijanje turizma.

Vrijednost ugovora je 130 000 GEL (protuvrijednost 40.000 EUR), a izrada projekata treba biti gotova unutar 3 mjeseca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik