Bivša žena milijardera: Evo kako da postanete bogati!

Bez autora
Sep 27 2019

Džastin Mask, bivša žena Ilona Maska, jednog od najpoznatijih preduzetnika današnjice ima svoje viđenje kako postati bogat. Prema njenom mišljenju, nije stvar u odlučnosti i tome koliko ste vredni, već u nečemu drugom.Prebaci svoj fokus sa onoga što želiš (milijarde dolara) i zaista se posveti da otkriješ šta je to što svetu treba. Zapitaj se šta je to jedinstveno što ti imaš, a ni jedan kompjuter ne može da zameni, što niko ne može da pronađe jeftinije, niko ne može da ti ukrade i napravi bolje i pošalje te u zaborav, poručila je ona u jednom govoru.

Bivša žena milijardera: Evo kako da postanete bogati!Džastin Mask, bivša žena Ilona Maska, jednog od najpoznatijih preduzetnika današnjice ima svoje viđenje kako postati bogat. Prema njenom mišljenju, nije stvar u odlučnosti i tome koliko ste vredni, već u nečemu drugom.

"Prebaci svoj fokus sa onoga što želiš (milijarde dolara) i zaista se posveti da otkriješ šta je to što svetu treba. Zapitaj se šta je to jedinstveno što ti imaš, a ni jedan kompjuter ne može da zameni, što niko ne može da pronađe jeftinije, niko ne može da ti ukrade i napravi bolje i pošalje te u zaborav", poručila je ona u jednom govoru.

"Odaberi jednu stvar i postani ekspert. Odaberi drugu stvar i postani ekspert i za nju. A kada postaneš ekspert dva sveta, recimo inženjeringa i biznisa, možeš da ih povežeš tako da spojiš nove ideje kako bi rodile nove bebe ideje koje niko nije video, ali i da napraviš kompetitivnu prednost zato što možeš da se krećeš između svetova, pričaš oba jezika, povezuješ plemena i elemente kako bi imao kreativni uvid sve dok se ne probudiš sa idejom koja će ti promeniti život", poručila je bivša žena Ilona Maska.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik