Banjalučka pivara ekskluzivni distributer vina iz Podgorice

Bez autora
Oct 03 2019

"Banjalučka pivara" postala je ekskluzivni distributer za područje BiH vina renomirane kompanije "13. jul-Plantaže" iz Podgorice. U "Banjalučkoj pivari" kažu da su ugovor sa crnogorskom kompanijom potpisali u septembru, ističući da je saradnja sa "Plantažama" dokaz da uspješne kompanije u njima prepoznaju sigurnog partnera na kojeg mogu dugoročno računati. Direktor "Banjalučke pivare" Nikolas Peni istakao je da dvije kompanije spaja duga tradicija uspješnog poslovanja, i to vijek i po pivarstva u Banjaluci i više od 55 godina postojanja komanije "13. jul- Plantaže". Ulažemo maksimalne napore da unaprijedimo poslovanje, proširimo tržište i zadovoljimo potrebe naših potrošača. Na ovaj način "Banjalučka pivara" zaokružuje priču, jer sada osim prepoznatljivog "Nektar piva" potrošačima možemo ponuditi prošireni asortiman vrhunskih proizvoda.

Banjalučka pivara ekskluzivni distributer vina iz Podgorice"Banjalučka pivara" postala je ekskluzivni distributer za područje BiH vina renomirane kompanije "13. jul-Plantaže" iz Podgorice.

U "Banjalučkoj pivari" kažu da su ugovor sa crnogorskom kompanijom potpisali u septembru, ističući da je saradnja sa "Plantažama" dokaz da uspješne kompanije u njima prepoznaju sigurnog partnera na kojeg mogu dugoročno računati.

Direktor "Banjalučke pivare" Nikolas Peni istakao je juče da dvije kompanije spaja duga tradicija uspješnog poslovanja, i to vijek i po pivarstva u Banjaluci i više od 55 godina postojanja komanije "13. jul- Plantaže".

- Ulažemo maksimalne napore da unaprijedimo poslovanje, proširimo tržište i zadovoljimo potrebe naših potrošača. Na ovaj način "Banjalučka pivara" zaokružuje priču, jer sada osim prepoznatljivog "Nektar piva" potrošačima možemo ponuditi prošireni asortiman vrhunskih proizvoda - rekao je Peni.

I u "Plantažama" su uvjereni da će im novo partnerestvo donijeti dobre rezultate, navodeći da je saradnja sa "Banjalučom pivarom" jedna u nizu odluka kojom nastoje unijeti novitete u poslovanje i ojačati svoju poziciju na tržištu BiH.

- Plan je da zahvaljujući resursima "Banjalučke pivare" asortiman "Plantaža" maksimalno poziciniramo na ovom tržištu - istakao je direktor marketinga i prodaje u kompaniji "13. jul- Plantaže" Veselin Đurišić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik