Wizz Air ipak nastavlja i zimi letjeti od Ljubljane do Bruxellesa

Bez autora
Oct 13 2019

Mađarska niskotarifna avio kompanija Wizz Air nastavit će letjeti od Ljubljane do Bruxellesa i tijekom zime, usprkos prvobitnoj odluci da obustavi letove tokom zimske sezone 2019/20. Prema pisanju slovenskog lista Finance, Wizz Air će od 19. prosinca letjeti s aerodroma Jože Pučnik u Ljubljani utorkom, četvrtkom i subotom. Mađarska kompanija prvobitno je planirala da obustavi tu liniju jer nije ispunila njena očekivanja i da je ponovo uspostavi 31. ožujka. Inače, aviokompanija Adria Airways, koja je proglasila bankrot 2. listopada, letjela je svakodnevno na liniji Ljubljana – Bruxelles, a nakon toga briselska kompanija Brussels Airlines koja je dio Lufthanse, objavila je da će šest dana tjedno letjeti na toj liniji, počevši od 4. studenoga.

Wizz Air ipak nastavlja i zimi letjeti od Ljubljane do BruxellesaMađarska niskotarifna avio kompanija Wizz Air nastavit će letjeti od Ljubljane do Bruxellesa i tijekom zime, usprkos prvobitnoj odluci da obustavi letove tokom zimske sezone 2019/20.

Prema pisanju slovenskog lista Finance, Wizz Air će od 19. prosinca letjeti s aerodroma Jože Pučnik u Ljubljani utorkom, četvrtkom i subotom, prenosi STA.

Mađarska kompanija prvobitno je planirala da obustavi tu liniju jer nije ispunila njena očekivanja i da je ponovo uspostavi 31. ožujka.

Inače, aviokompanija Adria Airways, koja je proglasila bankrot 2. listopada, letjela je svakodnevno na liniji Ljubljana – Bruxelles, a nakon toga briselska kompanija Brussels Airlines koja je dio Lufthanse, objavila je da će šest dana tjedno letjeti na toj liniji, počevši od 4. studenoga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik