Na "Tesli" 10 odsto putnika više

Bez autora
Oct 13 2019

Broj putnika na beogradskom aerodromu uvećan je u trećem kvartalu za 9,3 odsto, saopštila je kompanija Vansi erports, koncesionar Aerodroma Nikola Tesla. Beogradski aerodrom, koji je u februaru 2019. godine predt grupi Vansi erports, ostvario je takav rast zahvaljujući otvaranju novih linija avio-kompanije Er Srbija, zatim novim letovima za Pariz avio-kompanija Er frans i ASL erlajns, kao i liniji avio-kompanije Viz er za Lion, navodi se u saopštenju Vansija. Broj putnika u celoj mreži Vansija je tokom trećeg kvartala povećan za 6,9 odsto u odnosu isto tromesečje 2018. godine, uz ukupno 72 miliona putnika opsluženih na 46 aerodroma u okviru mreže.

Na Broj putnika na beogradskom aerodromu uvećan je u trećem kvartalu za 9,3 odsto, saopštila je danas kompanija Vansi erports, koncesionar Aerodroma Nikola Tesla.

Beogradski aerodrom, koji je u februaru 2019. godine predt grupi Vansi erports, ostvario je takav rast zahvaljujući otvaranju novih linija avio-kompanije Er Srbija, zatim novim letovima za Pariz avio-kompanija Er frans i ASL erlajns, kao i liniji avio-kompanije Viz er za Lion, navodi se u saopštenju Vansija.

Broj putnika u celoj mreži Vansija je tokom trećeg kvartala povećan za 6,9 odsto u odnosu isto tromesečje 2018. godine, uz ukupno 72 miliona putnika opsluženih na 46 aerodroma u okviru mreže.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik