Otvorena najveća tvornica svježe tjestenine u Hrvatskoj

Bez autora
Oct 13 2019

U Zaprešiću je otvorena najveća tvornica svježe tjestenine u Hrvatskoj. Investicijom od 38 milijuna kuna, koja je dijelom financirana iz europskih fondova, Naše klasje znatno će povećati proizvodne kapacitete, zaposliti nove radnike te ojačati izvoz. Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović je kazao da mu je iznimna čast službeno otvoriti novi pogon Našeg klasja. Gospodinu Šimuniću i njegovim suradnicima čestitam na odličnim rezultatima zbog kojih su pobrali brojna tuzemna i inozemna priznanja. Unatoč tome što ste vodeći na našem tržištu, siguran sam da je ovo još jedan veliki iskorak u odnosu na dosadašnje poslovanje. Posebno mi se sviđa ta ekološka osviještenost jer je to zahtjev vremena u kojem živimo, izjavio je Božinović.

Otvorena najveća tvornica svježe tjestenine u HrvatskojU Zaprešiću je otvorena najveća tvornica svježe tjestenine u Hrvatskoj. Investicijom od 38 milijuna kuna, koja je dijelom financirana iz europskih fondova, Naše klasje znatno će povećati proizvodne kapacitete, zaposliti nove radnike te ojačati izvoz.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović je kazao da mu je iznimna čast službeno otvoriti novi pogon Našeg klasja.

- Gospodinu Šimuniću i njegovim suradnicima čestitam na odličnim rezultatima zbog kojih su pobrali brojna tuzemna i inozemna priznanja. Unatoč tome što ste vodeći na našem tržištu, siguran sam da je ovo još jedan veliki iskorak u odnosu na dosadašnje poslovanje. Posebno mi se sviđa ta ekološka osviještenost jer je to zahtjev vremena u kojem živimo, izjavio je Božinović.

- To je jedini put kako možemo ići naprijed, stvarati nove vrijednosti, povezati inovativnost, znanje, tradiciju, i sve to upakirati u jedan novi poslovni proces, zaključio je.

Direktor Našeg klasja Zoran Šimunić je poručio kako se strategija razvoja kompanije zasniva na pet  temelja: suradnji znanstvenika i poduzetnika, suradnji malih poduzetnika i tržišnih lidera, izvozu, informatizaciji i zaposlenicima.

- Znanje je ključ uspjeha u poduzetništvu, zato mi surađujemo s najboljima, s Prehrambeno-biotehnološkim fakultetom u Zagrebu razvijamo inovacije i komercijaliziramo ih, a veliki proizvođači poput Dukata nam pružaju logističku potporu i omogućuju nam da se fokusiramo na vlastiti razvoj, izjavio je Šimunić, naglasivši da izvoz osigurava disperziju rizika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik