Irena Weber smijenjena s mjesta izvršne direktorice Fortenove

Bez autora
Oct 14 2019

Upravni odbor Fortenova grupe opozvao je Irenu Weber s mjesta izvršne direktorice u toj grupi te Weber prestaje obnašati dužnosti u Fortenova grupi, izvijestili su u ponedjeljak iz Fortenove u objavi o promjeni u izvršnoj upravi. Na sjednici Upravnog odbora Fortenova grupe održanoj danas donesena je odluka o opozivu Irene Weber s mjesta izvršne direktorice u Fortenova grupi te Weber prestaje obnašati dužnosti u Fortenova grupi, navodi se u priopćenju, u kojem se ne iznose razlozi opoziva Irene Weber. Glavni izvršni direktor Fortenova grupe Fabris Peruško u priopćenju je zahvalio Weber na iznimnom doprinosu koji je dala postizanju nagodbe vjerovnika Agrokora i formiranju Fortenova grupe, kao zamjenica izvanrednog povjerenika i kao izvršna direktorica u novoj kompaniji.

Irena Weber smijenjena s mjesta izvršne direktorice FortenoveUpravni odbor Fortenova grupe opozvao je Irenu Weber s mjesta izvršne direktorice u toj grupi te Weber prestaje obnašati dužnosti u Fortenova grupi, izvijestili su u ponedjeljak iz Fortenove u objavi o promjeni u izvršnoj upravi.

- Na sjednici Upravnog odbora Fortenova grupe održanoj danas donesena je odluka o opozivu Irene Weber s mjesta izvršne direktorice u Fortenova grupi te Weber prestaje obnašati dužnosti u Fortenova grupi, navodi se u priopćenju, u kojem se ne iznose razlozi opoziva Irene Weber.

Glavni izvršni direktor Fortenova grupe Fabris Peruško u priopćenju je zahvalio Weber na iznimnom doprinosu koji je dala postizanju nagodbe vjerovnika Agrokora i formiranju Fortenova grupe, kao zamjenica izvanrednog povjerenika i kao izvršna direktorica u novoj kompaniji.

- Irena Weber je podnijela velik dio tereta izuzetno teškog procesa zaključenja postupka izvanredne uprave u Agrokoru te je znatno doprinijela njegovom uspjehu. Također, odigrala je važnu ulogu u ustroju i organizaciji Fortenova grupe. Na tome joj u svoje osobno ime, kao i u ime svih ključnih dionika iskreno zahvaljujem, a u ime Upravnog odbora želim joj puno uspjeha u daljnjem radu, izjavio je Peruško.

Inače, Irena Weber je od početka travnja, od kada je počela i djelovati Fortneova grupa koja je preuzela poslovanje Agrokor grupe, bila izvršna direktorica u Fortneova grupi.

Weber, pak, i nadalje ostaje zamjenica izvanrednog povjerenika Agrokora, poziciji na koju ju je krajem veljače prošle godine imenovao Trgovački sud na prijedlog Vlade.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik