Sajam zapošljavanja u Vladičinom Hanu

Bez autora
Oct 25 2019

Filijala Vranje Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u Vladičinom Hanu, u petak 25. oktobra 2019. godine, od 11 do 13 sati, u Connection centru, Žikice Jovanovića Španca bb.Na sajmu će učestvovati 17 poslodavaca iz Vladičinog Hana i Surdulice, koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 150 novih radnika. Najviše slobodnih poslova biće ponuđeno licima za rad u auto-industriji, elektro i obućarske struke. U ponudi su i radna mesta za poslove zastupnika za prodaju osiguranja života, kao i za poslove zavarivača, stolara, ugostiteljskih radnika i poslove prodavca.

Sajam zapošljavanja u Vladičinom HanuFilijala Vranje Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u Vladičinom Hanu, u petak 25. oktobra 2019. godine, od 11 do 13 sati, u Connection centru, Žikice Jovanovića Španca bb.

Na sajmu će učestvovati 17 poslodavaca iz Vladičinog Hana i Surdulice, koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 150 novih radnika.

Najviše slobodnih poslova biće ponuđeno licima za rad u auto-industriji, elektro i obućarske struke. U ponudi su i radna mesta za poslove zastupnika za prodaju osiguranja života, kao i za poslove zavarivača, stolara, ugostiteljskih radnika i poslove prodavca.

Otvaranje sajma planirano je za 11 časova. Na štandu NSZ svi zainteresovani posetioci moći će da se raspitaju o aktuelnim javnim pozivima i konkursima, programima i merama NSZ za podsticanje zapošljavanja, a na raspolaganju im je i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik