Istrabenz će biti likvidiran

Bez autora
Oct 28 2019

Uprava i nadzorni odbor Istrabenza predlažu Glavnoj skupštini, koja će se održati 26. studenog, pokrenuti postupak likvidacije poduzeća. Za likvidatora predložen je Palmar na čelu s Mihom Mušičem. Vjerovnici mogu prijaviti svoja potraživanja u roku od 30 dana. Nakon zaključenja izvansudske nagodbe između DUTB-a i Istrabenza, Istrabenz će svoju imovinu prodati ili prenijeti na DUTB, čime će otpisati svoje obveze prema koperskoj tvrtki. S obzirom da nakon prodaje i prijenosa imovine Istrabenz više nema razloga za to, ide u likvidaciju.

Istrabenz će biti likvidiranUprava i nadzorni odbor Istrabenza predlažu Glavnoj skupštini, koja će se održati 26. studenog, pokrenuti postupak likvidacije poduzeća.

Za likvidatora predložen je Palmar na čelu s Mihom Mušičem. Vjerovnici mogu prijaviti svoja potraživanja u roku od 30 dana.

Nakon zaključenja izvansudske nagodbe između DUTB-a i Istrabenza, Istrabenz će svoju imovinu prodati ili prenijeti na DUTB, čime će otpisati svoje obveze prema koperskoj tvrtki. S obzirom da nakon prodaje i prijenosa imovine Istrabenz više nema razloga za to, ide u likvidaciju.

Imovina Istrabenza procjenjuje se na više od devet milijuna eura i uključuje udjele u Adriafinu, dionice KB 1909, zgradu u Ferrarovoj ulici u Kopru, neke parcele, umjetničke zbirke, potraživanja od Istrabenz turizma i Općine Koper.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik